AIRCO

Array

Daikin airco kopen

Vraag direct een offerte aan via mail. Aan de hand van uw wensen stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op. Na uw akkoord komen we bij u langs om de ruimtes te bekijken. Tot slot komen we op een door u gewenst moment de airco installeren.

Daikin airco split unit

Een split unit airco werkt op basis van koudemiddel met een binnenunit en een buitenunit. De buitenunit wordt vaak op het dak geplaatst. Een Daikin airco met split unit is in verschillende ruimtes in te zetten. Voor grotere is dat vaak een cassettemodel, voor meerdere ruimten adviseren we vaak om een multi split unit aan te schaffen. Airco Groep Holland heeft een uitgebreid aanbod split unit airco’s en natuurlijk ook de luxere variant: de Daikin Emura of Daikin Stylish.

Daikin airco cassettemodel

Een Daikin cassettemodel airconditioner valt minder op, omdat we dit model wegwerken in het plafond. Dit model wordt veel gebruikt in bedrijven en winkels omdat die over een systeemplafond bevatten. De Daikin cassette is verkrijgbaar in compact- en groot formaat.

Installatie airco particulier en zakelijk

CVK installatie techniek installeert uw Daikin airconditioner voor een van tevoren vastgestelde prijs, er zijn dus nooit verrassingen achteraf. Onze ervaren monteur zijn F-gassen gecertificeerd.

Service en onderhoud

Jaarlijks of 1 maal per 2 jaar bij u langs om het airconditioningsysteem te controleren en te reinigen zodat u probleemloos van uw apparatuur kunt blijven genieten.

Over CVK installatie techniek

CVK installatie techniek levert en installeert airconditioningsinstallaties voor zowel kantoorpanden als gezinswoningen in Heerlen en omgeving. We informeren graag over de juiste airco’s, luchtgordijnen, warmtepompen en klimaatsystemen.

Contact opnemen

We informeren u graag over de beste airco voor uw situatie. Neem contact met ons met whatsapp bericht naar 0653225433 of een mail te sturen naar info@cvkinstallatie.nl.